Berg fortsetter i EIF

  09.11.2023 Kl. 16:21  

Roy Arne Berg er enig med EIF om avtale for 2024-sesongen. Berg fortsetter som A-trener, og blir også sportslig ansvarlig for A-lag, B-lag og G19.

Berg vil også fortsette som klubbutvikler, med fokus på videreutvikling av klubbens sportsplan, og trener- og spillerutviklingen for barne- og ungdomsfotballen.

- Vi er glade for å ha Roy Arne på plass til 2024-sesongen. Vi er godt fornøyd med jobben han har gjort for oss, og ser frem til at Roy Arne kan videreføre dette også neste år. For oss er det viktig med kontinuitet og et helhetlig arbeid rundt våre lag, og det får vi med denne avtalen. Vi er også glade for at vi har fått avklart dette tidlig, og dermed kan konsentrere oss om å spikre spillerstallen i tiden fremover, sier daglig leder Roger Halberg.

- Jeg er glad for å signere ny avtale. Vi har en fin spillergruppe som jeg er veldig glad i, og denne avtalen passer fint inn i hverdagen min med annen jobb og det familiære, sier Berg.

Roy Arne Berg, Fredrik Kristiansen, Ole Andreas Nesset og Adama Jammeh
Trener Roy Arne Berg sammen med Fredrik Kristiansen, Ole Andreas Nesset og Adama Jammeh. Foto: Bjørn Hytjanstorp

38-åringen er selv vokst opp i klubben som spiller, og tok over A-laget som trener for første gang sommeren 2018, EIF lå sist i 4. divisjon etter en trøblete start. I 2021-sesongen var han i Oslo-klubben Oppsal, før det ble EIF-comeback foran 2022-sesongen. Berg står totalt med 93 kamper som A-trener for EIF.

- Jeg har hatt noen fine øyeblikk i EIF og er veldig glad i klubben. Høsten 2018 da vi gikk fra sisteplass til trygg plass midt på tabellen er et godt minne, men det hittil største er 1. rundekampen i NM mot Lillestrøm foran mange mennesker på stadion. Det var en stor prestasjon av oss etter en tøff kvalik, og LSK-kampen var noe som ga mersmak, sier Berg.

- Vi bygger stein på stein, og var i år med på å kjempe om den gjeveste plassen til og med 24. runde, og var sånn sett nære helt i toppen av tabellen. Vi var dog litt for ujevne sesongen sett over ett og ga bort litt for enkle mål i perioder, kombinert med skader og karantene på flere av våre viktigste spillere som gjorde at det ikke holdt helt inn. Dette gir motivasjon til å levere enda noen hakk bedre neste sesong. Vi har en veldig fin gjeng som har blitt mer og mer samspilt og sammensveiset, og jeg tror 2024 kan bli et spennende år hvor vi tar nye steg i treningsarbeidet og leverer enda bedre og mer stabile prestasjoner over en hel sesong, fortsetter han.

Berg trekker også frem at det gror godt i klubben, og gleder seg til å jobbe videre med mange lovende spillere.

- Det er ekstra gøy med et så godt G19-lag i klubben som vi har nå, hvor flere av spillerne både har fått debutert i 2023 og flere med rikelig spilletid. Så jeg tror det er et fornuftig grep å koble meg og trenerteamet tettere på en helhet med A-lag, B-lag og G19 i ett.

Flere spillere har for øvrig også signert for en ny sesong i EIF. Disse vil vi presentere i nær fremtid i våre kanaler.

Vis alle nyheter